Υλικά

2 στήθη κοτόπουλου

200 γρ. χωριάτικο λουκάνικο

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Αλάτι- μαύρο πιπέρι

½ κουτ. γλυκού κοκκινοπίπερο

Θυμάρι

Παρασκευή

Α) Πλένουμε και κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές.  Κόβουμε το λουκάνικο σε φετούλες ½ εκατοστού.

Β) Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί ,προσθέτουμε το λουκάνικο και σοτάρουμε να ροδοκοκκινίσει.  Το αφαιρούμε και το αφήνουμε στην άκρη.

Γ) Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε τις μπουκιές προσθέτουμε το αλάτι-πιπέρι και το κοκκινοπίπερο.  Σοτάρουμε 3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει το κοτόπουλο.

Δ) Ρίχνουμε στο τηγάνι το λουκάνικο, σοτάρουμε ακόμη 2 λεπτά να ενωθούν οι γεύσεις, πασπαλίζουμε με το θυμάρι και σερβίρουμε.

Συνοδεύεται με παγωμένη μπύρα.

Author

Σχολια