Γευστικά φαγητά Αυγούστου
Υλικά
400 γρ. λιγκουίνι
¼ της κούπας ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδου κομμένες σε φετάκια
1 καυτερή πιπερίτσα κομμένη σε φετάκια
Αλάτι
Ελάχιστο μαύρο πιπέρι
Παρασκευή
Α) Βράζουμε τα λιγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε άφθονο αλατισμένο νερό.
Β) Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί, προσθέτουμε την πιπερίτσα, αλάτι, μαύρο πιπέρι και σοτάρουμε. Προσθέτουμε το σκόρδο και το μαραίνουμε για ένα λεπτό.
Γ) Ρίχνουμε με μια πιρούνα τα λιγκουίνι που έβρασαν από την κατσαρόλα στο τηγάνι ανακατεύουμε να ενωθούν οι γεύσεις και σερβίρουμε.