Υλικά για 2 άτομα
2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
Αλάτι-μαύρο πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουτί μπύρα (330ml)
1 κουτ. γλυκού βούτυρο
1 κουτ. σούπας εστραγκόν
Παρασκευή
Α) Κόβουμε τα φιλέτα σε μέγεθος μπουκιάς και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Β) Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί, προσθέτουμε το κοτόπουλο και σοτάρουμε 5-6 λεπτά να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, αλάτι – πιπέρι και το σκόρδο ανακατεύοντας .
Γ) Ρίχνουμε στο τηγάνι την μπύρα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά περίπου ελέγχοντας μη χρειασθεί λίγο νερό.
Δ) Τέλος προσθέτουμε το βούτυρο, ανακατεύουμε, αφήνουμε να πάρει μια βράση αποσύρουμε από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με το εστραγκόν και σερβίρουμε.