Μια εύκολη νόστιμη καλοκαιρινή συνταγή της στιγμής.
Υλικά
200 γρ καπνιστή γαλοπούλα
350 γρ. μακαρόνια Νο 6
2 κρόκκοι αυγών
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
100 γρ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα
¾ της κούπας ζωμό από τα μακαρόνια
Θαλασσινό αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Παρασκευή
Α) Κόβουμε την καπνιστή γαλοπούλα σε κυβάκια
Β) Σε νερό που βράζει ρίχνουμε το αλάτι και τα μακαρόνια και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Κρατάμε από τα μακαρόνια το ζωμό.
Γ) Σε ένα μπολ χτυπάμε τους κρόκους μαζί με την κεφαλογραβιέρα και το ζωμό.
Δ) Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι, σοτάρουμε την γαλοπούλα 1-2 λεπτά, ρίχνουμε τα μακαρόνια που έβρασαν με μία τρυπητή κουτάλα .
Ε) Προσθέτουμε το μίγμα των αυγών και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με μαύρο πιπέρι.