Υλικά
100 γρ. καρυδόψιχα
200 γρ. ψωμί μπαγιάτικο
3 με 4 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες
½ κούπα ελαιόλαδο
2 κουτ. της σούπας μηλόξυδο
Παρασκευή
α/ Μουσκεύουμε το ψωμί στο νερό
β/ Χτυπάμε στο μπλέντερ τα καρύδια . Στύβουμε με τα χέρια μας το ψωμί και το προσθέτουμε στο μπλέντερ . Προσθέτουμε τα σκόρδα το μηλόξιδο και συνεχίζουμε το χτύπημα . Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά .
γ/ Βάζουμε σε μπολ την σκορδαλιά και σερβίρουμε .