Υλικα

8 φυλλα κρουστας

1 πακετο μακαρονια ν0   5

200 γρ. φετα σε τριμματα

200 γρ. κατικι δομοκου

1 φλυτζανι τσαγιου γαλα

2 κουταλιες σουπας βουτυρο

4 αυγα χτυπημενα

Αλατι- μαυρο πιπερι

1 πρεζα μοσχοκαρυδο

Ελαιολαδο για το αλειμα των φυλλων

Παρασκευη

Α. βραζουμε τα μακαρονια σε αλατισμενο νερο συμφωνα με τις οδηγιες της συσκευασιας και τα σουρωνουμε.

Β. σε ένα μεγαλο μπολ ριχνουμε τα μακαρονια, τα τυρια, το γαλα , το βουτυρο , τα αυγα , το αλατι , το πιπερι και το μοσχοκαρυδο.

Γ. αλειφουμε με ελαιολαδο ένα ταψι , στρωνουμε τα μισα φυλλα αλειφοντας τα ένα ένα με λαδι, ριχνουμε το μιγμα με τα μακαρονια και καλυπτουμε με τα υπολοιπα  φυλλα αφου τα αλειψουμε επισης με ελαιολαδο.

Δ. χαραζουμε την πιτα και την ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 45 λεπτα περιπου.

Author

Σχολια