Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
300 γρ. Κορινθιακή σταφίδα
Αλάτι-μαύρο πιπέρι
1 κούπα λευκό κρασί
1 κούπα χυμό πορτοκάλι
2 κουταλιές της σούπας αρμπαρόριζα ψιλοκομμένη
Παρασκευή.
Α) Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί, προσθέτουμε τις μπριζόλες και σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές να ροδίσουν.
Τις αφαιρούμε και τις αφήνουμε στην άκρη.
Β) Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε το κρεμμύδι, αλάτι- πιπέρι, το σκόρδο και σοτάρουμε 3-4 λεπτά.
Γ) Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμησθεί, προσθέτουμε τη σταφίδα τις μπριζόλες, την αρμπαρόριζα, ρίχνουμε το χυμό πορτοκάλι χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 25-30 λεπτά μέχρι να μείνει το φαγητό με την σάλτσα του.