ΥΛΙΚΑ

1200ΓΡ. ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ (ΞΑΛΜΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ).

½  ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

6 ΜΕΤΡΙΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ

4 ΜΕΤΡΙΑ ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ

4 ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ

1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΕΛΙΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

½ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΣΠΡΟ ΚΡΑΣΙ

ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ

10 ΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΑΦΡΑΝ ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ )

ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ

6 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Α)  ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ.  ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ, ΤΟ ΣΕΛΙΝΟ, ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 20΄ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ.

Β) ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΙ, ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΤΟ ΣΑΦΡΑΝ*, ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10΄ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ.

Γ) ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ.

Author

Σχολια