ΥΛΙΚΑ
1200ΓΡ. ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ (ΞΑΛΜΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ).
½ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
6 ΜΕΤΡΙΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
4 ΜΕΤΡΙΑ ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
4 ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΕΛΙΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
½ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΣΠΡΟ ΚΡΑΣΙ
ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ
10 ΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΑΦΡΑΝ ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ )
ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
6 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Α) ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ, ΤΟ ΣΕΛΙΝΟ, ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 20΄ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ.
Β) ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΙ, ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΤΟ ΣΑΦΡΑΝ*, ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10΄ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ.
Γ) ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ.