Υλικά : για τα κεφτεδάκια.
600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδου τριμμένη
1 κούπα τριμμένη ψίχα ψωμιού
2 κουτ. γλυκού ξερή ρίγανη
2 κουτ. γλυκού ξερός δυόσμος
2 κουτ. γλυκού καυτερή πάπρικα σε σκόνη
1 αυγό
Αλάτι-μαύρο πιπέρι.
1 κούπα ψιλοκομμένο μαϊντανό
Για την σάλτσα
2 κονσέρβες ολόκληρα ντοματάκια με τον χυμό τους
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
1 κουτ. γλυκού μπαχάρι σε σκόνη
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
1 σκελίδα σκόρδου τριμμένη
Αλάτι- μαύρο πιπέρι
½ κούπα λευκό ξερό κρασί
Μαϊντανό για το πασπάλισμα